BlackBerry QNX
flow-image

Fortid, nåtid og fremtid for cybersikkerhet for innebygde systemer

Denne rapporten er publisert av BlackBerry QNX

Det eneste systemet som er trygt fra cybertrusler er et som aldri blir slått på. Selv om dette er en overdrivelse som er ment å markere alvoret av sikkerhetstrusler som omgir ting som datamaskiner og telefoner, er det noe å betrakte da trusler mot innebygde systemer utvikler seg.

I dag, mer enn noensinne, spiller allestedsnærværende tilkobling, konsolidering av funksjoner og automatisering alle en viktig rolle i å gi nye muligheter for programvaredrevne enheter, mens de introduserer nye trusler. Og mens du ikke kan stoppe fremgangen, er det ting du kan gjøre for å begrense sårbarhetene som følger med nye og utviklende systemer.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All data er beskyttet av vår personvernerklæring. Hvis du har ytterligere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Innebygd, Mikrokontrollere, Utviklings- og feilsøkingsverktøy, Evalueringstavler, SBC og moduler, Innebygde operativsystemer og programvare, Edge databehandling